Slaskete på en fredag

cola2.jpgFredag kveld. Sønn har reist på påsketur. Samboer er på forretningsreise, og ikke hjemme før i morgen. Alt ligger til rette for at jeg kan gjøre noe riktig spennende. Ta en tur til byen. Besøke venner. Jeg kunne stått utenfor Oslo Spektrum og gjort alt jeg kunne for å karre til meg en Bob Dylan-billett. Jeg gjør ikke noen av delene. Derimot ligger jeg på sofaen og dyrker de mest slaskete sidene ved meg selv. Jeg har spist frossenpizza. Jeg har Coca Cola og Cheeze Doodles. Kvikk Lunsj og appelsinkrokan. TV står på og viser meg Gullrekka på NRK, og aller viktigst; på fanget hviler min nye kjærlighet. Gro, selveste landsmoderen, er på Skavlan og snakker om viktige og bra ting, men jeg hører henne bare med et halvt øre, fordi jeg samtidig surfer på www.seher.no og får med meg sladder. Jeg har sett litt Hotell Cæsar. Jeg har bladd gjennom tilbudsavisen fra Europris og konstatert at de har veldig billig smågodt der. Veldig billig.

Hva som helst kunne jeg ha gjort i kveld. Jeg valgte dette.

Nå kom Yunus inn i studio til Fredrik. Jeg bør se litt på det. Det kan være fint å veie opp litt.

Takk for seg.

Reklamer

14 kommentar

 1. God fredag! Jeg skulle ha vært hos en venninne for litt vin, det har jeg droppet. Nå er planen at jeg skal treffe de ute en gang rundt 24. Mest av alt frister det med musikk i stua og mer rødvin under teppet, men jeg er redd for at det kan koste meg det lille RL jeg tross alt har. *kler seg*

 2. Sukk. Det er håp for deg fremdeles. Løp, impen, løp! *skingrestemme*

 3. Håbet er lysegrønt. *sukker etter Alexander Kielland*

 4. Evt. påskegult i disse dager.

 5. Du sier noe. Nå drar jeg. Tjobing.

 6. All by myseeeelf… *Celine Dion-stemme*

 7. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne tatt meg en liten tur ut. Jeg får heller sette meg på verandaen med røyk og sudoku. Etterpå skal jeg krype til sengs med varmeflasken min, og så skal jeg lese til jeg sovner. Det er deilig det og.

 8. Åh. Jeg kan fylle opp varmeflasken nå. Så glemmer jeg det ikke.

 9. Varmeflaskeforeningen.

 10. Jeg kan være varmeflaskeslasken.

 11. Høres ut som en helt fantastisk fredag! Tror jeg skal ha en slik lørdag i dag 😉 Ble litt sent i går. Hadde en venninne på besøk og hun gikk ikke før 0330. Litt tungt å dra kroppen ut av sengen kl 9 idag, men det har gått greit hittil 🙂

 12. Klokken er 1230, og jeg er fremdeles i sengen. Jeg kunne virkelig ikke vært alene på heltid. Det hadde gått til hundene. Jeg lurer på om jeg skal ta 20 minutters powerrydding i kleshaugen for samvittighetens skyld. Og kanskje handle inn noe god mat til Thomas kommer hjem i kveld.

 13. Etter å ha slasket meg gjennom fredag og lørdag veier jeg i dag opp med å grunnvaske kjøkkenet. Så slipper jeg hvertfall å gå ut i finværet.

 14. Jeg har vært i Frognerparken, så jeg følte meg som en ordentlig friskus.
  Jeg tok to røyk der. De første på over en uke. Så måtte jeg spy. Nå føler jeg meg ikke så friskus lenger, og er tilbake til grunnstillingen. I sengen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: